Home
       Wie zijn wij
       Wie is waar
       Activiteiten
       Geregistreerde bezoekers
       C.O.M. nieuws
          2008 - C.O.M. Hasselt
          2009 - C.O.M. Piacenza
          2010 - C.O.M. Matosinhos
          2011 - C.O.M. Tours
          2012 - C.O.M. Almeria
          2013 - C.O.M - Hasselt
       Enquête

Artikelen
       Nomenclatuur

Standaarden

Foto's
       Kleurkanaries

Weblogs

Forum

Te koop

Links
       Plaats link naar Ornivaria

Support
       Veel gestelde vragen
       Contact

GO
Aanmelden
Nieuwtjes
Heb je als vereniging de mogelijkheden van deze website al voldoende verkend? Speciaal voor jullie is er een forum voorzien voor het verenigingsleven. Hier kan uw vereniging heel wat informatie kwijt over activiteiten die jullie organiseren, vergaderingen, voordrachten, uitstappen, nieuwtjes... Kortom over jullie verenigingsleven waarvan jullie denken dat andere liefhebbers of verenigingen iets mee kunnen aanvangen of waarbij ze willen participeren. Om een nieuw te bericht te posten in de rubriek verenigingsleven klik je gewoon op Nieuw! Uiteraard ben je een geregistreerde bezoeker.
Home • Hier bent u:  Forum  
Het ornivaria Forum    Minimaliseren
  Forum
 Forums
OnderwerpenBerichten
Laatste
 Algemene forums Ornivaria
Gemodereerd forum met nieuwe berichten
Over de website Ornivaria
Je hebt geen behoefte voor hulp. Maar je wil enkel wat praten over de inhoud die de website Ornivaria wil aanbieden. Of, je bent nieuwsgierig of verwonderd omdat bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Misschien heb je enkel een idee... Praat erover met je collega vogelliefhebbers.
11
Lees dit eerst ...
29/07/2007 18:39
Door Orni-Host
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Laat ons er over chatten
Heb je een ornithologische vraag en je weet echt niet in welk forum je deze het best zou stellen, dan biedt dit forum je de meeste kans om informatie te bekomen.
25
Re: ionisatieto...
29/10/2009 6:42
Door saartje
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Verenigingsleven
Wil je als vereniging korte informatie meedelen dat nuttig kan zijn voor liefhebbers van andere verenigingen dan kun je dit in dit forum doen.
12
Re: V.V.W. - Vo...
17/10/2008 10:41
Door Begijn Frans
 Kleurkanaries
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Kleurkanaries aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Kleurkanaries te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
1235
Zweetziekte
24/03/2009 6:20
Door Jan
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Kleurkanaries en de diverse standaarden
Kleurkanaries moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
422
Re: Agaatopaalr...
10/10/2008 11:26
Door polle
Ongemodereerd forum
Kleurkanaries tentoonstellen
Lees eerst dit over kleurkanaries tentoonstellen Kleurkanaries voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 Postuurkanaries
Ongemodereerd forum
Postuurkanaries aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Postuurkanaries te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
00
Geen
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Postuurkanaries en de diverse standaarden
Postuurkanaries moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
11
Irish Fancy
1/04/2009 21:53
Door Jan
Ongemodereerd forum
Postuurkanaries tentoonstellen
Postuurkanaries voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 Europese vogels
Ongemodereerd forum
Europese vogels aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Europese vogels te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Europese vogels en de diverse standaarden
Europese vogels moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Europese vogels tentoonstellen
Europese vogels voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 Parkieten
Ongemodereerd forum
Parkieten aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Parkieten te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Parkieten en de diverse standaarden
Parkieten moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Parkieten tentoonstellen
Parkieten voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 Exoten
Ongemodereerd forum
Exoten aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Exoten te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Exoten en de diverse standaarden
Exoten moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Exoten tentoonstellen
Exoten voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk
00
Geen
 Kruisingen
Ongemodereerde forum met nieuwe berichten
Kruisingen aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Kruisingen te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
26
Re: Kruisingen ...
1/04/2009 8:21
Door Van Mingeroet Aloïs
Ongemodereerd forum
Kruisingen en de diverse standaarden
Kruisingen moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Kruisingen tentoonstellen
Kruisingen voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 Hoenderachtigen
Ongemodereerd forum
Hoenderachtigen aanschaffen, verzorgen, huisvesten, fokken...
Eens men besloten heeft om Hoenderachtigen te houden en daarmee te kweken heeft men de plicht om deze zo goed als mogelijk te verzorgen.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Hoenderachtigen en de diverse standaarden
Hoenderachtigen moeten aan diverse standaarden voldoen. In dit forum kun je met elkaar praten over de gestelde eisen en hoe men hieraan zou kunnen voldoen. Ook is er ruimte voor suggestie en bijsturing.
00
Geen
Ongemodereerd forum
Hoenderachtigen tentoonstellen
Hoenderachtigen voorbereiden op een tentoonstelling vergt heel wat kennis en vaardigheden. Ook een aantal attitudes zijn heel belangrijk.
00
Geen
 
Ons forumbeleid   
 
Dit ornithologisch forum is voorbehouden voor liefhebbers die het houden, verzorgen en kweken van gedomesticeerde vogels liefhebben en hiervoor informatie aan elkaar willen meedelen.
Om de integriteit van dit forum te bewaren zijn wij ervan overtuigd dat je je aan volgende regels houdt.
Geen reclame. Dit omvat het promoten van allerlei producten die niet direct verwant zijn met de doelstelling van dit forum. Voor het promoten van ornithologische producten voorzien wij aparte pagina's.
Geen bedreigende, lasterlijke, obscene, kwetsende, racistische of onwettige taal te gebruiken of de rechten van een andere partij te schenden.
Zich te onthouden van politieke uitspraken.
Geen links te plaatsen naar afbeeldingen op andere websites zonder hiervoor uitdrukkelijk de toestemming te hebben verkregen.
De moderatoren hebben het recht om geposte berichten goed te keuren, deze te verwijderen of hierop opmerkingen te maken.
Hoewel deze website Nederlandstalig is mag men ook in een andere taal berichten posten.
 
Nog een tip
Laat je appreciatie blijken als een liefhebber je geholpen heeft bij één of andere vraag of probleem. Dit kun je bv. door een klein dankwoordje achter te laten op dit forum of door een waarderingcijfer te geven voor het gegeven antwoord.
 
Het Ornivaria team
HomeArtikelenStandaardenWeblogsForumTe koopLinks
Hosting en Design :: Stabiton bvba2007 • Hosting en Design © Stabiton bvba Gebruiksovereenkomst | Privacybeleid | 2019-08-19