Home
       Wie zijn wij
       Wie is waar
       Activiteiten
       Geregistreerde bezoekers
       C.O.M. nieuws
          2008 - C.O.M. Hasselt
          2009 - C.O.M. Piacenza
          2010 - C.O.M. Matosinhos
          2011 - C.O.M. Tours
          2012 - C.O.M. Almeria
          2013 - C.O.M - Hasselt
       Enquête

Artikelen
       Nomenclatuur

Standaarden

Foto's
       Kleurkanaries

Weblogs

Forum

Te koop

Links
       Plaats link naar Ornivaria

Support
       Veel gestelde vragen
       Contact

GO
Aanmelden
Nieuwtjes
Heb je als vereniging de mogelijkheden van deze website al voldoende verkend? Speciaal voor jullie is er een forum voorzien voor het verenigingsleven. Hier kan uw vereniging heel wat informatie kwijt over activiteiten die jullie organiseren, vergaderingen, voordrachten, uitstappen, nieuwtjes... Kortom over jullie verenigingsleven waarvan jullie denken dat andere liefhebbers of verenigingen iets mee kunnen aanvangen of waarbij ze willen participeren. Om een nieuw te bericht te posten in de rubriek verenigingsleven klik je gewoon op Nieuw! Uiteraard ben je een geregistreerde bezoeker.
Home • Hier bent u:  Home » Wie zijn wij  
Wie zijn wij   
 
Ornivaria
Logo stichter Ornivaria Ornivaria is verantwoordelijk voor de visie en het management van dit project.
 
Ornivaria team
Logo teamleden Ornivaria Het ornivariateam bestaat uit een aantal personen die zich bereid hebben verklaard om mee te werken aan dit project. Van hen wordt verwacht dat zij een actieve bijdrage leveren. Zij hebben reeds bewezen dat zij op ornithologisch vlak een toonaangevende rol vervullen en zij zijn bereid om hun kennis en ervaring via dit project aan andere liefhebbers mee te delen.
Oproep   
 
Om dit project te doen slagen zijn wij op zoek naar medewerkers in de verschillende ornithologische disciplines. Diegenen die zich geroepen voelen om dit project mee te helpen dragen, en mee te werken met anderen, vragen wij om contact op te nemen.
 
HomeArtikelenStandaardenWeblogsForumTe koopLinks
Hosting en Design :: Stabiton bvba2007 • Hosting en Design © Stabiton bvba Gebruiksovereenkomst | Privacybeleid | 2018-01-16